Mezelf aangemeld bij een datingsite

3e5b23940b385d2dda616391cb4a1538964ad5e7

Mensen willen graag vastigheid in hun leven, ook een relatie hebben vinden vele een must. Aangezien ik weinig tijd heb om in de avonduren de stad in te duiken probeer ik het via een datingsite. Hiermee hoop ik de ‘ware Jacob’ tegen te komen en met hem een leven lang te mogen genieten. Diverse sites waar je een partner kan vinden zijn kosteloos waar je een profiel kan aanmaken om vervolgens op zoek te mogen. Voordat je een partner wilt zoeken zal je eerst een profiel aan moeten maken, hiermee toon je jezelf als het ware op het internet en kunnen mannen of vrouwen erop reageren. Dit laatste vond ik persoonlijk erg leuk om te doen en merkte goed dat er eerst naar mijn foto gekeken werd voordat er gereageerd werd.

Pepper-21-150x65

Man van mijn dromen vinden via het internet?

Is het vreemd als ik hoop dat ik de man van mijn dromen kan vinden op een datingsite? Nee, sterker nog veel mensen doen dit! Zijn of hare ware vinden op het internet is iets wat gemakkelijk blijft. Je hoeft jezelf niet te schamen als je deelneemt aan een online date zoekmachine. En wie weet vindt je ook nog eens de ware! Ik heb zelf nog niet de ware gevonden op het internet, al wel diverse dates gehad.

index