Een seks-swing of een seks-schommel?

Zin om een keertje seks te hebben in een seks-swing of een seks-schommel? Je kan deze schommels in alle soorten en maten kopen, maar ze hebben allemaal maar één functie en dat is jou of je partner te laten beleven hoe het is om in een andere positie seks te hebben. Je kan op die manier seks nog spannender en leuker maken. Wellicht ook het standje wat je tot nu toe niet lukte wel te laten lukken. Hoe kan je nu een seks schommel gebruiken en waar kan je ze kopen?

Waarom een seks schommel kopen?

Je vraagt je misschien af waarom je een schommel nodig hebt in de slaapkamer en wat die dan zal toevoegen aan jouw seksleven. In de regel worden deze schommels gebruikt om seks gemakkelijker, leuker en comfortabeler te maken. Je kan met deze schommel standjes uitproberen die je anders niet zouden lukken. Sommige standjes vereisen wat meer kracht of flexibiliteit waardoor ze soms onmogelijk zijn. Met een seks schommel is dat anders. 

Bijvoorbeeld: de man wil de vrouw optillen en haar staand penetreren. Dan zal de vrouw haar benen om haar man moeten slaan. Hij tilt daarbij haar hele gewicht. Het is een leuk standje hoor daar niet van, maar in de regel is het niet te doen. Met behulp van een schommel kan je dit standje wel uitvoeren want de vrouw zit in de schommel en hij hoeft haar gewicht dus niet te tillen. 

Welke seks schommel kopen?

Nee, je moet niet denken aan hele stellages en ingewikkelde touwen, toch? Je kan het natuurlijk zo gek maken als je wilt maar dit is niet nodig. Probeer gewoon eerst eens een goedkopere schommel uit. Koop niet meteen de duurste maar gewoon eentje die onder de honderd euro kost. Je zal zien dat je daar al heel kinky standjes mee kan doen. Je hebt schommels die je gewoon over de deur heen hangt. Je doet de deur dicht en klaar is de schommel voor gebruik. Deze schommel kan je verstellen en is geschikt voor meerdere posities. Met de handvatten kan de persoon in de schommel zich goed vasthouden en in de juiste positie blijven. 

Hoe gebruik je de seks schommel?

Het is goed om er op te letten dat je de schommel goed afstelt. Laat de vrouw eerst op de schommel zitten en stel de schommel zo af dat de penis ter hoogte van de vagina zit. De man kan de vrouw makkelijk penetreren door haar heupen vast te houden. Je kan de schommel laten meebewegen om je te helpen bij de penetratie. Ook orale seks kan je op de schommel doen en is best een goede aanrader. Je kan zelfs standje 69 uitproberen als de ene persoon met de rug in de schommel gaat liggen. Laat de schommel het zware werk doen en geniet samen van de mogelijkheden die deze schommel biedt.