Inschrijven bij een date site

lexa-150x150Inschrijven bij een date site

 

Ik ben nu alweer een tijdje vrijgezel en hoewel ik het echt prima naar mijn zin heb als vrijgezel, wil ik toch wel wat meer contacten opdoen eigenlijk. Ik vind het altijd leuk met mannen in contact te komen, een beetje te daten, een beetje te flirten en verder maar te zien waar alles op uit loopt. Dat is precies hetgeen ik leuk vind, het hele spelletje eromheen. Aangezien ik tegenwoordig niet zo gek vaak meer naar de kroeg ga, kom ik ook niet even gemakkelijk mannen in de hierboven beschreven setting tegen – waarin je kunt flirten, praten en uiteindelijk eventueel lekker zoenen. Dat gebeurt toch niet zo snel op je werk bijvoorbeeld of bij de cursus waar je op zit. Het is ook vanuit die behoefte dat ik eens ging rondkijken naar de mogelijkheden die er op dit terrein nog wel zijn en hoewel het hele concept van een date site tot voorheen bijna volledig aan mij voorbij was gegaan, besloot ik nu juist dat gegeven verder uit te zoeken. En het beste daarvoor is het lezen van specifieke klantervaringen die mensen met een date site hebben, want dan krijg je een veel betere indruk dan dat je je informatie alleen via de sites vindt. Ik wilde weten hoe het mensen was bevallen en wat ze ervan vonden – en natuurlijk of het hen leuke ervaringen had opgeleverd. Uiteindelijk kwam ik erachter dat een speciale date site het beste bij mijn wensen paste en ben ik me daarvoor gaan inschrijven.