Wel héél bijzondere dildos

Wel héél bijzondere dildos

Ik kan niet beweren helemaal geen ervaring met dildos te hebben, want ik ben me al jaren bewust van mijn eigen vrouwelijke seksuele energie en ruim er dan ook genoeg tijd voor in om in mijn eentje te kunnen genieten – zowel in de tijden dat ik geen partner heb als de tijden dat ik die wél heb, gewoon ernaast. Vele verschillende dingen heb ik al ontdekt en dat vind ik, naast dat het gewoon onwijs lekker is, er zo mooi aan, dat je je eigen lichaam en je eigen specifieke wensen zoveel beter leert kennen. En hoe meer je van jezelf weet wat je lekker vindt, des te meer je dat ook over kunt brengen naar een partner om zodoende een meer florerend seksleven te hebben. Zoals gezegd, heb ik enkele dildos365erotiek.nl in huis, maar ik blijf toch altijd weer rondkijken naar nieuwe, om de collectie mee uit te breiden. Met allerlei verschillende mogelijkheden jezelf lekker te verwennen, wil ik in elke bui wel weer eens wat anders uitproberen. Dit keer kwam ik op een website wel heel bijzondere dildos tegen, waarvan ik het niet kon nalaten deze te vernoemen in dit blog. Je hebt tegenwoordig namelijk de zogenaamde cum shot dildos, die ik werkelijk ingenieus vind. Op deze manier wordt een echte sekspartij namelijk op wel heel realistische wijze nagebootst. Met de cum shot dildo kun je namelijk suggereren alsof iemand werkelijk in je klaarkomt en na ‘m uitgeprobeerd te hebben kan ik je vertellen dat het inderdaad heel realistisch aanvoelt. Je kunt de dildo vullen met vloeistof en in je laten spuiten op elk gewenst ogenblik dat jij dat wilt. Er past wel 80 ml aan vloeistof – wat je maar in je wilt hebben – in en hou je wel van een kleffe bende dan kun je de verwennerij aan jezelf laten verlopen zoals je zelf wilt.