Oude liefde

love-366611_640Ik ben 26 jaar lang erg gelukkig geweest met mijn vrouw, Annie. Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar voor mij was ze mijn soulmate. Op jonge leeftijd leerden we elkaar kennen op school. We werden verliefd en trouwden na een jaar, dit was de vrouw waarmee ik oud wilde worden. Helaas kreeg mijn vrouw na 20 jaar huwelijk te horen dat ze erg ziek was en ging het daarna snel bergafwaarts. Inmiddels is het 5 jaar geleden dat ze is overleden en ben ik toch weer gelukkig geworden in de liefde. Iets wat ik 5 jaar geleden niet had durven dromen.

Een jaar geleden maakte ik een profiel aan op de 50plusmatch datingsite. Na 4 jaar zonder vrouw was ik toe aan een nieuwe liefde. In het begin stond ik sceptisch tegenover het idee van daten via een datingsite, maar op mijn leeftijd kom je niet snel meer op gelegenheden waar je vrouwen kunt ontmoeten. Mijn dochter vertelde me over 50plusmatch en het leek haar iets voor mij. Ik ben daarmee ingestemd en we hebben een profiel voor mij gemaakt. Ik was begonnen aan onlinedating.

Nieuwe liefde

Inmiddels ben ik sinds een half jaar erg gelukkig met de nieuwe vrouw in mijn leven. Na het eerste contact was er direct een klik. Het is een spontane vrouw die nog vol in het leven staat. Ze heeft energie en houdt mij scherp. Ik vind het heerlijk!

De eerste date vond ik erg spannend. Je spreekt elkaar dan wel online, maar of de klik er ook is wanneer je elkaar in levende lijve ontmoet, moet nog maar blijken. Daarnaast was mijn laatste eerste date ruim 30 jaar geleden, dus ik wist niet hoe dat er tegenwoordig aan toe gaat. Gelukkig ging de eerste date goed en hebben we lang zitten kletsen. Inmiddels zijn we al een half jaar een gelukkig stel en genieten we van elk moment. Ze zal nooit Annie kunnen vervangen, maar dat hoeft ook niet. Elke relatie is anders en in elke relatie voel je je anders. Ik ben nu gelukkig en na een moeilijke periode sta ik weer vol in het leven!