Mooie tieten

teens-1Wij mannen zijn geobsedeerd met tieten, of het nu grote of kleine tieten zijn, we vinden het allemaal geweldig en willen het liefst mogelijk heel veel verschillende tieten zien.

Wat is het eerste wat je opvalt wanneer je naar een mooie vrouw kijkt? als je antwoord iets anders is dan tieten dan lieg je gewoon tegen jezelf. Mannen kijken naar de tieten wanneer ze een vrouw voor het eerst zien en de tieten spelen een grote rol bij het feit, of we de vrouw aantrekkelijk vinden of niet. Nadat we naar de tieten gekeken hebben gaan we pas naar andere karakteristieken van de lichaam kijken en haar gezicht. In deze gedeelte verschillen wel de mannen, want sommigen kijken dan naar haar gezicht, andere de benen, of de buik, maar de meeste kijken ook naar gelijk naar de kont als dit mogelijk is.

In een  onderzoek in Engeland onder 10.000 mannen keek 98% van de mannen gelijk naar de tieten, wanneer ze een vrouw te zien kregen en 70% keek daarna naar haar gezicht, en 84% keek naar haar kont wanneer dit mogelijk was. Uit eerdere onderzoeken bleek ook dat mannen die iedere dag naar grote tieten kijken veel langer leven. De ervaring van naar de grote tieten kijken laat bepaalde stof in het lichaam los, waardoor we ons lekkerder voelen en daardoor ook gezonder. De onderzoekers raadden mannen dan ook om iedere dag naar een paar mooie tieten te kijken en we moeten natuurlijk allemaal doen, wat deze wijze onderzoeker ons voorschrijven! http://bigtits.nu/