Het kopen van condooms

condoom-kopen

Om veilig met uw partner of een ‘one night stand’ te vrijen moet u natuurlijk gebruik maken van een condoom. Deze kunt u op verschillende plekken te kopen en u moet eens in de buurt kijken waar deze te verkrijgen zijn. Op het gebied van het kopen van condooms zijn er veel mogelijkheden dus daarom zullen wij u proberen om voldoende te informeren. Wij wensen u veel succes met het kopen van kwalitatieve condooms en veel plezier in de slaapkamer.

condoom-kopenVerschillende verkooppunten

U zult merken, bij de zoektocht naar geschikte condooms, dat u bij veel verschillende zaken terecht kunt. Zo kunt u condooms bij de supermarkt kopen, bij de lokale drogist, maar ook gemakkelijk via het internet. Voorheen waren er ook nog automaten in bijvoorbeeld een discotheek of café waar u condooms kon kopen. Deze zijn echter niet veel meer te vinden.

Wij raden u aan om bij de eerste aanschaf van condooms dit in een fysieke winkel te doen. Zo weet u precies wat er wordt gekocht en hierna is een aankoop via het internet ook een prima oplossing. Sommige mensen vinden het gênant om in een winkel condooms te kopen dus is een aankoop via een webshop de oplossing.

Soorten condooms

Wanneer u op zoek gaat naar condooms staat u waarschijnlijk voor een groot raadsel. Welke maat condoom moet ik hebben en welke soort moet ik nou kiezen? De maat is een kwestie van uitproberen en na verloop van tijd weet u welke u moet aanschaffen.

Voor het soort condoom komt u in de meeste gevallen uit bij de standaard versie. U kunt dit echter ook met uw bedpartner bespreken, want misschien hebben zij nog een voorkeur. Koop dus niet blindelings de eerste beste condooms die u tegenkomt, maar denk na over de verschillende opties en wensen van uw partner.