Gegarandeerd klaarkomen met deze vibrator

Ik heb een hele fijne vibrator besteld bij Lovedokter en ik ben er echt heel erg blij mee. Het is niet mijn eerste speeltje, maar het is zeker wel mijn meest favoriete. Ik heb hem pas twee weken, maar gebruik hem bijna elke dag omdat ik het superlekker vind om zo met mezelf te spelen!

Meerdere orgasmes

Ik ben voor de Satisfyer 2 Next Generation gegaan, omdat deze waterdicht is en ik hem ook onder de douche of in bad kan gebruiken. De Satisfyer heeft een soort zuigmondje die je op je clitoris moet zetten, waardoor je klit met luchtdruk gestimuleerd wordt. Dit geeft zo’n heerlijk gevoel dat ik vaak al binnen twee minuten klaarkom. Meestal laat ik hem daarna nog op mijn clitoris zitten tot ik twee of drie keer gekomen ben en ik kan je vertellen dat het echt heel lekker is. Het is mijn enige speeltje waarmee ik meerdere orgasmes kan bereiken, dus dat is zeker een pluspunt. Verder zijn de orgasmes ook zeer intens en lekkerder dan wanneer ik op andere manieren masturbeer. En ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk schoon te maken. Ik kan dus echt iedereen aanraden om ook voor dit speeltje te gaan!