Een fotoshoot naakt is helemaal in voor stelletjes

fotoshoot naakt

foto foto2Een fotoshoot naakt wordt de laatste tijd steeds vaker gedaan door verschillende stelletjes en dat snap ik ook helemaal, ik heb het een tijdje terug dan ook met mijn vriend geprobeerd en we genieten hier nog steeds van namelijk. Het is zeker een aanrader vind ik aangezien je heel erg intiem bezig bent met je partner en je kunt er later altijd op terug kijken en leuke herinneringen ophalen die erg spannend zijn natuurlijk dus wanneer je even niet bij elkaar bent kun je altijd zo aan elkaar terug denken. De intieme ervaringen met je partner zijn een must vind ik en ik denk dat veel stelletjes hier veel te preuts in zijn op het moment wat ze erg afremt.

foto3Het is zonde als je het niet zou doen

Ik vind het altijd zonde wanneer mensen activiteit als een fotoshoot naakt niet doen omdat ze een hoop romantiek in hun relatie missen en daar draait alles toch om? Het unieke gevoel van veiligheid wat je bij je partner voelt en hier door versterk je dat alleen maar. Belangrijk is wel dat wanneer je dit gaat doen dat je goed een fotograaf uit zoekt die je kunt vertrouwen en waar je je op je gemak bij voelt anders dan is het natuurlijk een minder fijne ervaring en dat zou gewoon zonde zijn, de fotograaf die ik heel fijn vond heb ik hierboven gelinkt en ik hoop dat jullie iets doen met mijn leuke advies!